Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack älskling

 

 

Tack älskling

du har fått mig att inse

hur vackert kärlek är.

 

Att hur långt man är ifrån

varandra

så spelar det ingen roll.

 

För att när två hjärtan slår

så handlar det inte om närheten

utan om kärleken.

 

Jag älskar dig.




Fri vers av Manal
Läst 466 gånger
Publicerad 2007-03-15 23:10



Bookmark and Share


  Markattan
Vackert sammanfattat. Bara kärleken finns, så är avståndet av mindre vikt...även om längtan kan vara nog så tärande.
2007-03-27

  Smultris
Ljuva ord från en ljuv tös;)
2007-03-16

  * Ammi *
Javisst är det så! Avstånden har ingen större betydelse när kärleken är sann och stor
vacker text om kärleken!
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal