Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Astro - limerick

 

Så var det astronauterna på Mars

som hittade en låda full med hasch

stuva in o rökte på

for sen vilse i det blå

och landade på Jorden med en krasch




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 804 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-16 07:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ge ut en bok med dina limerickar och jag står först i kön!
2007-03-26

  angel of tears
asg...mycket rolig limmerik...helt i min smak:)
2007-03-20

  Antropofagen
Wooonderbar! som att Fugelsang, en personlig sak att ta med, två kilo....? 8o)
Innehav i rymden, noll gram...
\"-vaddå landa, vi drar en repa till.\"
Månader av träning för att lossa fyra bultar, och han börjar lossa fel bult. Sumpade sen specialhärdade skiftnyckeln i 28 000 km/h..
2007-03-18

  Håkan Tendell
Detta är den största text om människans rymdäventyr som skrivits sedan David Bowie\'s Space Oddity!
2007-03-17

  "Silver"
Ja visst, framtidens limerickar kommer att skrivas om rymden och olika platser där. Klockren, kul och bokmärkt!
2007-03-17

  Nina V A
Bodil du hjärte-astronaut nu bubblar det av skratt runt ikring vill jag lova hahaha en sån krasch, blev nog en enda stor hallucination
2007-03-16

  Madjori
Med andra ord en hasch landning! Som vanligt är det med knorr du skriver...
2007-03-16

  Lillasyster F
Det var väl det jag kunde tro.
Marsianer = narkomaner.

Bra skrivet - jag garvar vid tangenterna!
2007-03-16

  Peter Stjerngrim VIP
Min lilla applåd jag nyss lämnade här
talar för sig själv!
2007-03-16

    Lillemor
Rolig limerick. Nästa
gång kanske det är
AstraZenica lådor man
hittar
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg