Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan ibland känna sig vilsen..




Visa Mig Vägen


Ta min hand, visa mig vägen 
mot lyckan där jag kan le

Ta min hand, visa mig vägen
till den frihet jag behöver nu

Ta min hand, visa mig vägen 
mot kärlekens hemland

Ta min hand, visa mig vägen
dit jag kan känna mig levande




Fri vers av Lindizz
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-16 23:10



Bookmark and Share


  devilsangel
En sorgsen längtan i vilsenheten, men med hopp mellan raderna. Enkelt men fint skrivet
2007-03-17

  issac.a.m
Kärleken känner inga gränser...
Kärlek, värme och frid är just de starkaste känslor som vi behöver visa..och följa
Man kan ibland känna sig vilsen
men...låt inte kärleken göra dig för blind...
..Dina känslor är din visum till kärleken
2007-03-17

  Micael Axelsson
Litet vemodigt vilset - som att sitta med känslan längtandes tillbaka där man en gång varit, där man en gång kände sig fylld av värme, men man hittar inte vägen dit allena..
2007-03-17

    Cajsa
Bra skrivet
2007-03-17

    ej medlem längre
Lycka, frihet och kärlek...
De ord som berör och betyder mest för stor del av mänskligheten...
Men kan man kombinera dessa?
Vackert skrivet!
2007-03-16

  nettizen
Vacker.... så mjuk .... Gillar den här. :)
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz