Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
miss universum kan sägas vara en subtil form av handel...


misshandel


jag sysslar med misshandel
sa hon

egenföretagare ser du
jag går på gatan
eller
ligger på nätet

idag går det för extrapris







Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 296 gånger
Publicerad 2007-03-24 13:27



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
det är lite komik i den men verka dölja en djup sanning
2007-03-27

  Antropofagen
Starka rader med klockren titel!
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk