Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där i mitt inre


Med smärtan jag bär
kan du bara se mig le
för allt jag känner är här

Med rädslan som finns
kan du varmt krama om mitt skal
men inte det mitt hjärta minns

Med tårar som rinner
kan du bara finnas så nära
för allt inom mig bara brinner




Fri vers av Lindizz
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-03-21 13:14



Bookmark and Share


  Szelest
Så vacker, känns bra att läsa!!! Djup... Kram/ szelest
2007-04-02

    ej medlem längre
Håller med Steve!
Bra flyt i texten...
2007-03-22

  issac.a.m
fint...
2007-03-21

  SusanneStrömstedt
Så fint...
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz