Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ett efterlängtat möte


Förväntan

Jag är så uppfylld av att
få säga\"Jag tycker om dej\".
Nu vet jag att det tas emot väl.
Nu vet jag att vi kommer
att träffas .

Fjärilar i min mage och mycket
känslor som åker upp
och ner.

Så härligt att bara få kramas
och känna doften av den
andra människan.




Fri vers av mjuk
Läst 434 gånger
Publicerad 2005-02-19 15:18



Bookmark and Share


  Anna Liljestrand
känsla som är ömsesidig!
2005-02-19
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk