Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland kan man känna sig ensam och vilsen på livets vandring..




Livets Nyckel

 

Livets nyckel var finner jag den?
Med stora tårar rullandes på min kind
hör jag mitt hjärta säga "lyssna nu på din inre röst "

Livets lycka finner jag den ?
Vad är meningen med sorg och rädsla?
Jag ska le och leva här och nu

Livets enkelhet är inte för alla
utan ensam på vägen vandra
Hör jag mitt hjärta säga " lyssna nu på din inre röst"




Fri vers av Lindizz
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-03-22 11:52



Bookmark and Share


  devilsangel
\"Livets enkelhet\" existerar inte.
Meningen med sorg och rädsla är nog att vi ska uppskatta glädjen och kärleken...

Du känner dig vilsen nu, men du har redan livets nyckel, du behöver bara koden :)
Då kommer du också höra din inre röst... Kram till dig
2007-03-22

    sunnanvind
Hoppas du finner din väg, din ro som du vill ha! Fint beskrivet om vilsenhet!
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz