Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den alternativa rubriken ; vassledes vänslandes vitfiskar


fiskliga nöjen



stimmar i mjölken
vrider vilda braxnar

ännu

motsols den stolta vulvan
simblåsan luftbubblar
spricker i svedjan

helstekt

blåser friskt liv i havets vågor
kanar friheten till slakmotan
ytvattnet krusas av skön..... jungfruar
höga nöjen för strandskator

bakvikt

byter skuggspel med molntuppar
värderar fotsida klädnader

nappar

feta braxnar skrubblar
mjölkar rom






Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-03-29 21:53



Bookmark and Share


    zelma
Ja jösses! Hur lyckas du få till det? Det formligen sjuder och kokar i den här fiskesjön med braxar och mjölke! Jag är slagen med häpnad!
Tack för det.
Zelma
2007-03-30

  Anna Nickolausson
En fiskares syn på vardagen, den var bra man kunde verkligen förstå detaljerna om livet med fiske.
2007-03-30

    Maria Malm
Kommer att se med helt andra ögon på fiskar och fiske i fortsättningen..
2007-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk