Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rubriken lyder rikteligen \"samtalet före samlaget...\" men; för att locka läsekretsen väljer jag att vara otydlig... inte tala klartext...brukar ge flera läsningar o kommentarer..


samtalet före...


va kostar du då
.......jag brukar ta tusen för 20 minuter
då ska ja ta dej i röven också
.......två tusen då
här ä femtonhundra...om dä ska va så


jag tar notan (faan... över niohundra)
.......tack ... det smakade så bra
nu ringer jag efter en taxi (va nu dä kan kosta)


.......men hej - hur var träningen i kväll
så fin - vilka härliga ungar -du vet
vi stannade på krönet - lyssnade till taltrasten
Du - jag tar en snabbdusch om du sätter på the
....... jag o Vinna gick en sväng på stan
.......jag köpte hem lite gott till kvällen
Ja - så bra... så omtänksamt
förresten - jag tankade bilen i kväll
tänkte - att du får det väl stressigt i morgon
men - vilken fin topp - så snyggt
....... jag köpte den idag - bara 120 kronor
....... den sitter så skönt
....... känn på kvalitén - här

hon tog min hand o förde den
jag såg styvnaden genom det tunna tyget
såg - sekunden innan beröringen
kände dess lustar under våra händer

.......kom - vi struntar i disken




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-03-26 21:26



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
samtalet före...


________FÖRSTÅR INTE HELT..........
2014-04-26

  utstött
en svindlande resa med poetiska beskrivningar och underbart vackra bilder
2007-04-04

  glittertindra
tänkvärd... den väcker helt klart motstridiga känslor... det ena så fult det andra så vackert... men ändå samma sysselsättning... beroende på vilka omständigheter och i vilken miljö det är...
2007-03-27

    Maria Malm
Olika liv, olika samtal före..
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk