Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vild & Vacker



med beundran i blicken
följer du hennes rörelser
avundsjuk
på friheten
styrkan hon utstrålar
vinden ger liv åt hennes man
solen strålar i pälsen
vild och vacker
rör hon sig över marken

plötslig rädsla
för att förlora
du svingar din lasso
vill fånga
hålla fast
om än bara för en stund
vara säker på att hon stannar
du behöver hennes liv
styrka och glans

var inte rädd
i hennes mörka blick skönjer
en vädjan att få springa
en möjlighet
att vandra tillsammans
brevid dig
i frihet

slut dina ögon
när du vaknar finns hon kvar
lugnt betande
den lojalaste av vildhästar
vid din sida




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 640 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-03-27 10:53



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Ja det där lassot har jag ju själv svingat ett antal gånger med varierade framgång. Men visst har man vaknat lite skräckslaget förvånad ibland, men du fångade verkligen mig med dena. Strålande!
2007-04-26

    sunnanvind
Mycket vacker text! Dramatisk på ett härligt sätt!
2007-04-25

  Rozhan
Vackert indeed! Gillar hur du reflekterar friheten & ett lugn genomsyrar varje ord! dunder!
2007-04-25

  caraa
Underbar text :) hästen utstrålar verkligen skönhet.
2007-04-06

  Albert
tjusig häst!
2007-03-28

  Jean-Michel Orblin
Ja en sån kvinna måste man va rädd om!
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare