Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade dröj kvar...

 

Älskade gå inte ännu

kom sätt dig ner vid mitt bord

låt mig få tala min längtan

och klä mina drömmar i ord

 

att alltid få vara dig nära

att ge dig min kärlighet

det är min enda önskan

i evighets evighet

 

så dröj ditt avsked min kära

kom vila här vid mitt bröst

lägg dig här i min famn

och lyss till mitt hjärtas röst

 

se solens första stråle

så ljuvlig och underbar

lovar oss fröjd och lycka

så kära min kära dröj kvar

 

Bs-07

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-27 22:15



Bookmark and Share


  Szelest
Jättefin att läsa! JÄttebra dikt!!! Kram/ Szelest
2007-04-01

    Louvisa
Vackert som ett smycke!
Tack för att du delar med dig
2007-03-28

  Thommy
Berörande vacker, lämnar känslor kvar hos mig.
2007-03-28

  Nina V A
Mjukheten i \"dröj kvar\" dröjer sig kvar, man vill tala sin längtan och klä sina drömmar ännu en stund. En Bodiltext att flyt runt i, njuta av kärleksbruset som kittlar tårna.
2007-03-28

  Lena K Nilsson VIP
Mycket fin! En text som känns...
2007-03-28

  Markattan
Kärleksfullt, ömsint och vemodigt om rädslan att mista sin kärlek. Stiligt rimmat, Bodil!
2007-03-27

  devilsangel
Varm och vacker kärleksförklaring och en rädsla att förlora sin älskade...
2007-03-27

  Smultris
Fan vad fint Bodil.

Men du snälla... kan du inte skippa den där feta, kursiva texten?
Det blir så jäkla svårläst och trist på detta sätt. Pliiiis?
2007-03-27

    ej medlem längre
en fin kärleksförklaring!
Vacker!
2007-03-27

    Erika H
vacker och ömsint text
du hittar precis rätt med dina ord
en fin dikt att vila i
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg