Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss Segla

 

Segla med mig här

Låt vinden föra oss fram

till det okända



Där vi ser varann

Ta min hand se framtiden

låt oss segla här




Bunden vers (Haiku) av Lindizz
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-30 16:26



Bookmark and Share


  issac.a.m
fin text
2007-04-01

  devilsangel
Ljust, hoppfullt och känslosamt!!
2007-03-30

  Lena K Nilsson VIP
Fin och behaglig text!
2007-03-30

    sunnanvind
Det känns så rofyllt det du skriver...Helskön text!
2007-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz