Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar att älska dig!


känslan att älska och älskas...

Människorna ser mig med ett leende på läpparna, ett leende så stort..
Familjen hör mig skratta i tv rummet, skratta så högt att jag nästan skäms..
Lyckan som finns i mig och som får mig att klara varje dag som går trots alla hinder som kommer i min väg..
Det är inte alltid lätt, tårarna som rinner på natten när jag måste somna utan dig.. Tårarna som rinner när jag vaknar och inte har dig bredvid..
Men jag vet att du kommer, och du kommer torka mina tårar och säga att du älskar mig. Vetskapen om att vara någons allt, att vara betydelsefull, obeskrivlig känsla!
Glädjen över att älska och bli älskad är oslagbar...

Leenden...

Skratten....

Lyckan...

Tårar...

Saknaden...


Så känns det att vara så kär i dig!




Fri vers av deepblacksoul
Läst 637 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-31 04:03



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
En vacker och fin hyllnings dikt, bra skrivet..
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

deepblacksoul
deepblacksoul