Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
icke endast en sen frukost med fil ... tillsammans med Sofia...


filosofia


den sakrala tystnaden viskar de ordlösas talan

vindsvept i tunntyger

a cappella

därför att
i vår Herres örtagård kan alla beredas tjänst
där står arbetsförmedlingen öppen

ända fram till elfte timmen




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 332 gånger
Publicerad 2007-03-31 11:11



Bookmark and Share


    zelma
Jag tycker också om klangen i den här texten, det mera högtidliga. Funderar på hur du menar att texten ska tolkas- också bra, att fundera lite. Trösterikt eller ödesmättat?
kram från Zelma
2007-04-02

    Maria Malm
Annat är det med vanliga arbetsförmedlingen..
2007-03-31

  glittertindra
högtidligt... :)
2007-03-31

  Anna Nickolausson
Den var bra men fick läsa den ett par gånger innan jag fick begrepp om den annorlunda men uppmuntrande
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk