Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårade inuti

Dina hårda ord

sårade djupt inuti

 

fick mig till tårar




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 411 gånger
Publicerad 2007-04-03 12:06



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja ord kan såra och de har hullingar så de stannar gärna kvar
2007-04-03

  prinscess VIP
ja ord kan såra och tära i själen
2007-04-03

  Lena K Nilsson VIP
Bra skrivet...och visst ord kan såra mycket!
2007-04-03

    Bodil Sandberg
Ja ord kan ha sån makt...sårar eller glädjer... fast det borde vara spöstraff att säga elaka saker...kram till dig
2007-04-03

  PetraSally
häftiga korta ögonblicksbilder du skriver nu den senaste tiden..som färgstarka portätt eller tavlor ...faktum är at jag kände det som om du gjort texter av några tavlor som jag målat....ska fösöka skicka bilder till dig så får vi se vad du säger...annars kan du altid olla på min hemsida - hör a dig om du har lust!
kram!
2007-04-03

    Lindizz
mycket starkt, ord kan såra mer än vad man tror. Igenkännande. Bra!
2007-04-03

  vapendragare
och du fick mig till tårar . sorgligt , men vackert :)
2007-04-03

    Maria Malm
Sår av svärd kan läkas, men inte sår av ord(japanskt ordspråk)
tycker det ordspråket passar här.
2007-04-03

  Annmargreta
Mycket bra Cajsa!
2007-04-03

  Last Word Spoken
Starkt, väldigt starkt.
2007-04-03

  Nyfiken drömmare
Ibland behövs verkligen inte många ord för att förmedla känslor. Vackert!
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg