Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den väldiga bördan



ta seden med sig
bära den med värdighet
grät under tystnad




Bunden vers (Haiku) av Myself
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-03 21:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tvingad....gråter...
Jag är inte nån Haikufan men denna gillade
jag:-))
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself