Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så tokigt det kan bli...När man tränar mycket med hund kan ord slinka ur ... Ingen hund var med den da\'n...


Jag har bra pli på mina hundar



När jag bad min mor sitta vid övergångsstället
innan vi skulle gå över
förstod jag att jag har bra pli på mina hundar




Fri vers av sunnanvind
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-03 22:17



Bookmark and Share


  Annette Andersson
*ler o fnissar*
Det är så underbart som det bara kan vara när man tränar mycket hund!
2007-04-24

  Ezmeralda
Ett gott skratt fick jag nu.
Kan se scenen framför mig.
2007-04-05

  Lars Granlöf
Hmmm,
o du matar dem du äter middag med, som en god mor.
Och ur din mun kommer alltid de finaste ord, som en god poet.
=)
2007-04-04

  devilsangel
Ha ha!! Undrar hur morsan kände sig då ;)
2007-04-04

  KonstigaKatter
Skrattar!!!
2007-04-03

    Nattviol
ha - detta ser jag framför mig!
2007-04-03

  Leif Furstedt VIP
Läckert...
Tittade båda två på dej? :))
2007-04-03

  nettizen
hahaha....japp.....men frågan är vad modern tyckte om att bli jämförd med en hund..... *ler*
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind