Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindar av värme

Solstrålar i skog

skänker vindar av värme

 

ingen dimma rår




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-04-08 14:53



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Fint!
2007-04-08

    Lindizz
fint skrivet
2007-04-08

    Maria Malm
Solstrålars gåva..fint.
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg