Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslomässigt prostituerad

Jag skrattar högt
åt hans torra skämt
Ler förföriskt
i ren desperation

Jag säger inte mot
när han rör mitt bröst
Tittar bara bort
och blundar

Min kropp skriker
i äckel av beröringen
Men jag tvingar mig
att ligga kvar

Värmen från hans kropp
omsluter mig sakta
och jag gråter
av lättnad




Fri vers av rockpuppy
Läst 548 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-09 15:51



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
det här känns verkligen på alla sätt. motsägesefullt och starkt.
2007-04-25

  Rozhan
Dunder stark text detta! Klär dina ord med frustration & starka känslor samt reflekterar ett viktigt scenario! Dunder
2007-04-22

    Bodil Sandberg
Tragiskt...men så är det förvisso...Livet är inte alltid ödmjukt...mycket gripande text!
2007-04-10

  Mangal VIP
Fy tusan... Men himla bra skrivet. Du förmedlar känslan rakt in i min kropp.
2007-04-09

  Marielle
du beskriver en hemsk känsla, på ett mycket bra sätt :)
bra dikt !
2007-04-09

    JJ VIP
Hemsk dikt!...på så vis att den berör mig på ett olustigt sätt, man vill inte ha någon av \"rollerna\" i denna dikt. En hemsk dikt, som är jättebra skriven! Mvh. JJ.
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

rockpuppy
rockpuppy