Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

precis innan solen dör





du syns, ska du veta
jag ser dig genom mina slutna ögonlock
(kvällssolen har inte dött än)





det finns precis här, förstår du
precis under min brännskadade hud

(och du sover räv brevid den
som brukade vara jag)



för natten vaknar inte
förän dagen har somnat
(och månen sjunger förgäves vaggvisor)








Fri vers av Juliaah
Läst 457 gånger
Publicerad 2007-04-12 18:20



Bookmark and Share


    Mi11ie
jätte fin!
2007-05-06

    *~ EYES ~*
Hupp! Vad är \"att sova räv\"? Det låter spännande, måste prova så fort jag får veta hur det går till.
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Juliaah
Juliaah