Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraft

Ny kraft byggs nu upp

inne i själen, hjärtat

 

ingen svaghet rår




Fri vers av Cajsa
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-04-12 19:05



Bookmark and Share


  Annmargreta
Skönt jag är så
glad för din skull.
kram Meta.
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg