Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ganska gammal text, iallfall några månader. jag har väl inte lagt in den förut? nu har jag tråkigt så därför varsågod. I hate my val of titel


Som slut

 

Och tårarna bara rann
Men hon försökte dölja dem med en
Sliten hand med små ärr och
Naglar som var i alla fall ganska fina
Och hon grät för att
Hon inte orkade göra annat
Nu kom bara tårarna som
Väntat så länge på insidan
Och alla känslor bara rann av och
Följde med tårarna ut
Men ändå lyckades de på något sätt
Stanna kvar i henne och
Fortsätta göra ont
För känslor försvinner inte bara
De stannar kvar och
Lämnar inte förens själen
Slumrat in i sin eviga sömn




Fri vers av Lollan_
Läst 566 gånger
Publicerad 2007-04-19 22:07



Bookmark and Share


  Jul_iia
Fint å hemskt..
2007-05-15

  linneajehn
Åh, otroligt jättefint !
Jag vill bara läsa den här texten om och om igen. Du beskriver känslan så bra, verkligen så där som det faktiskt ÄR. Jesus vad jag babblar. Men kanonbra Linn ! (y) Jag beundrar dina texter.

Och jag beundrar den HÄR texten !

Ordval: 5/5
Helhet 4.5/5
2007-04-23

  Freya
hm okej jag gillar inte den här för jag gillar inte såntdär men jag kan inte låta bli att gilla för ditt ordval är faktiskt jättebra och åhåj.
ungefär något sånt jo.
2007-04-22

    Mikaela
jättefin. man får känslan förmedlad.. känner igen mig i texten. BRA skrivet ! :)
2007-04-20

    Fallingforyou
Jag tyckte faktiskt att den här var jättebra!!!
Den var skön och du beskriver känslan så skönt.
Sorglig är den förståss men ändå bra!
Bravo <3 :)
2007-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Lollan_
Lollan_