Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundratusen mil




Det här är ljuset;

handen rörde det,
då svann det
och famnen famlade
men hann ej

om morgonen
ditt hår,
om natten likaså,

har liknat det




Fri vers av katharsis
Läst 581 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-22 13:56



Bookmark and Share


  Smultris
Hej M.

Jag har läst den här dikten många många gånger och den tappar aldrig sin skönhet. Du vet att jag fascineras av dina ord trots att jag inte så ofta längre sätter avtryck , men jag läser allt du skriver.

Nåja, hoppas allt är bra med dig.

Kram/J
2007-07-22

  madinsane
det är någonting med denna
som liksom fräter fast.

otroligt välformulerat och talande med få ord.
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

katharsis
katharsis