Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten tjej

En liten tjej

vandrade ensam

i en stor värld

 

med osynliga tårar

rinnandes i natten

 

hade en önskan

om att bara få säga

 

SE MIG, här är jag




Fri vers av Cajsa
Läst 531 gånger
Publicerad 2007-04-25 21:28



Bookmark and Share


  Nyfiken drömmare
Väldigt fin! Känns spröd och sårbar.
2007-04-26

    Lindizz
Mycket mycket bra skrivet vännen...
2007-04-25

  Krissie
Vad underbar denna var!!!
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg