Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slumrar

Trötta ögonlock

med stjärnors gnistrande sken

 

slumrar nu sött




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 323 gånger
Publicerad 2007-04-26 18:17



Bookmark and Share


  Annmargreta
Söt liten text den gjorde mig lite sömnig,gonatt.
2007-05-04

    Maria Malm
Vackert vemodigt.
2007-04-27

  Eline.P
Vackert med ett stänk av vemod.
2007-04-26

  Nyfiken drömmare
Vackert i all sin enkelhet!
2007-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg