Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill bara ha honom hos mig.. En person som betyder mycket för mig och som jag inte kan leva utan längre... Men han är så långt bort just nu..


Älskad och Saknad!

Att sakna dig är otroligt jobbigt.. Att inte veta när du kommer till mig är en plåga.. Så därför måste jag dig fråga, när kommer du till mig??
du gör mig lycklig, du får mig att le, vissa kanske inte tror mig, men om du kommer till mig så kommer dom att se.. Se att du är allt för mig, och att jag inte en enda dag kan leva utan dig.. Jag tackar Gud att han mig en Ängel sände, Kan inte fatta att det äntligen hände, efter alla böner så har jag nu fått mitt svar..Han gav mig dig så underbar.. Du är så saknad, snälla kom till mig, och jag lovar jag lämnar aldrig dig!




Kommer du till mig så ska jag ge dig allt jag kan..
Kommer du till mig ska jag göra allt för att göra dig lycklig..
Kommer du till mig så lovar jag att alltid vara dig trogen..
Kommer du till mig ska jag följa dig vart du än går..

Snälla kom till mig så jag kan få berätta hur mycket jag älskar dig!




Fri vers av deepblacksoul
Läst 688 gånger
Publicerad 2007-04-28 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deepblacksoul
deepblacksoul