Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fästningar längs västkusten


                                               Varberg

Belägringar förräderi uppror konspirationer
finns på trivsamma restaurangens meny

                                             Nya Älvsborg 

I garnisonskyrkans vägg syns än idag hålet
efter ett anfall (ett fruktansvärt skrattanfall)

 
                                             Bohus

Tusentals granatäpplen regnar över 
teaterföreställningen på den inre borggården


                                             Carlsten

Mindre känd än Lasse-Maja är den norske
ståthållaren Gyldenlöwe om än en större tjuv


                                             Fredriksten

Efter 30 års byggande var fästningen klar
utförd i stjärtform efter fransk modell


                                             Fredrikstad

Den som idag besöker fästningsstaden kan uppleva
hur träbebyggelsen hotas av brandbomber


                                             Akershus

Under sommarhalvåret är slottet öppet för
allmänheten som straffarbetsanstalt 






Bunden vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 2691 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-04-29 19:36



Bookmark and Share


    resilient
Får en knäpp bild av en familj med en dysfunktionell fader som drar runt familjen på en rätt plågsam sommarsemester. Spännande!
2009-05-16

  isabel louise
underbart fyndigt!
2008-01-26

  objekt3
haha där fångade du in mig och väckte min nyfikenhet!
\"I garnisonskyrkans vägg syns än idag hålet
efter ett anfall (ett fruktansvärt skrattanfall)\" Såå snyggt.

(men är den klar? haha)
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP