Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskade underbara unge... du är så fin när du sover!


Ett barns sömn



kärlek fyller min kropp
vidunderlig
älskar synen av din lilla nacke
brun av vårsolens strålar
vill pussa ditt solblekta hår
sömnsvettigt på barns vis
avundas din sömn
rofylld och självklar
i visheten om kärleken som vakar
när du sover

hjärtat slår några extra slag
över storheten i dig

du, ett kärlekens barn




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 586 gånger
Publicerad 2007-05-03 09:07



Bookmark and Share


  Jojo
mmm de är bäst när de sover, då hinner man njuta som mest
2007-05-10

  Albert
jo du skriver så vackert
2007-05-10

    nudel
Underbar text,, dom är väl för härliga:)
2007-05-04

    Kaffefilter
Vackert formulerat, ett vackert ämne.
2007-05-03

  devilsangel
Underbart skrivet...precis så känns det!
Man kan stå och bejaka dessa underverk i timmar, och bara smälta av värmen de fyller en med..
2007-05-03

    sunnanvind
Suck! Du beskriver känslan så fint om kärleken till ditt barn! Underbar text! Jag har 4 att relatera till...Tack!
2007-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare