Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaggvisa

 

Som fuktig trasa
mot feberhet panna
är din beröring
för min själ

Som moderns sång
lugnar barnet
stillar din röst
min oroliga ande

Låt mig få somna
i din trygga famn

 




Fri vers av Anna H
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-07 14:54



Bookmark and Share


  ettjag
Jag håller nog med, det är som en liten visa och vackert gungas man fram. Jag känner trygghet..! applåder
2007-05-27

  aftermath
en fin visa att tonsätta!
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H