Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömspelerskan


som i en drömbilds väna vänskaps vara
med månskuggors ysterlekar i vår dags solglitter
ser jag siluetter av din blomnings kalkar
nyutslagna till vårs ära
silkesskimrande
ängsvida

följer dina rösters viskanden över lugnvatten
ristar dina ords löften på min oskulds läppar
de aldrig visste kunde så vara
fritt svävandes glador
så nära
långt borta

undanviker jag silvermolns dimmors töcken
för skymts längtan efter läppars leenden
glänsande av mjuk tungas smekor
till kyssars lysterheter
drömspelande

håller du stunder jag aldrig visste kunde vara
rinner som gräddan av honungs dofter
ger du mej din hemlighets skrymslen
tyder mina våta drömmar
spelar mina strängar
mina vibrationer

så leker du mina drömmars lustar
tyder likt sierskan




Fri vers av Ronny Berk
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-05-07 16:15



Bookmark and Share


  Nina V A
Du bär orden sannerligen i dina händer och tecknar sken när du rör dem, vackert och förförande
2007-05-16

  glittertindra
vackert och finstämt... en dröm vävd i ord...
2007-05-10

  nattig
Wow vilken härlig otrolig vacker text. Jag verkligen njöt.
2007-05-08

  Anna Nickolausson
denna gillar jag den väcker liv i fantasin på ett bra sätt
2007-05-08

  Maud Li
Man får ju tänka i dina ordlekar... Gillar särskilt tanken på att undanvika silvermolns dimmors töcken. \"håller du stunder jag aldrig visste kunde vara\" fastnade jag också för. Sen undrar jag över om \"spelar mina stängar\" borde vara strängar. Men håller för troligt att jag helt enkelt inte fattat...
2007-05-08

  issac.a.m
En underbar text...
2007-05-07

  nettizen
Ovanligt djupsinnigt för att vara en Ronny Berk.... överraskande och väldigt bra!
Den sensuella undertonen är kvar vilket jag gillar skarpt.
2007-05-07

    ej medlem längre
Ujuj...du diktar så en modern kvinna knappt begriper ett ord...*L*
Jag är så lessen att jag inte har svenska som modersmål för det är just vid såna här tillfällen som mina kunskaper brister...
Men jag förstår ju att denna är är en sensuell text om kvinnan i dina drömmar...
Mtcket vacker är den...
2007-05-07

    Nattviol
varje ord en blomma i sig
som öppnas och bjuder
nya sinnen smak
varje ny rad en
hägring, fägring
varje dikt en minivärld
att önska sig in i
för att aldrig återvända
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk