Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte alltid som hon är på hugget.. fullt förståeligt... om du mäskar med maskar...


nu nappar det...



storfiskarlyckan
forellen för Ellen

ett napptag med böckling
en bardval på smällen
sju smällfeta ålar
som kråmar på hällen
du baxnar för braxnar
som stimmar om kvällen
säj mej
du gråsej

får Ellen om kvällen

sin storfiskarlycka

på revbensspjällen
med ungsstekt potatis
och brännvinspotellen

om hon nu är på hugget
förståss

så inte det goda
förgåss




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-10 20:31



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
+++++

för bilden !!!!!!!!!!!!!
2014-04-13

  nettizen
du e som du e du.... lika finurligt kulig. *ler*
2007-05-10

    ej medlem längre
Sista ordet är ett riktigt nödrim men vad gör det när du har fått ihop en sån fin fångst! *L*
2007-05-10

    Maria Malm
En skön rimmande simtur bland orden.
2007-05-10

  Cris
Skönhärligt rimmat och simmat och vilken snyg bild.. ger lugn..
2007-05-10

    Nattviol
vilket napp!
(jag är så trött efter en lång
arbetsdag så jag vet knappt
vad som är upp å ner)
men denna här var sjusärdeles
skön - heja Ellen forellen!
2007-05-10

  Marita Persson
Lite annorlunda ordlek, som du fått till riktigt bra, orden trillar som pärlor ur munnen då man läser. Kul!
2007-05-10

  Marita Persson
Lite annorlunda ordlek, som du fått till riktigt bra, orden trillar som pärlor ur munnen då man läser. Kul!
2007-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk