Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kaj du knockar mig...


Efter 7 månader...

Nu när du äntligen är här...
varför känner jag då så här?

Det gör ont i huvudet av alla tankar,
känns som det står någon där inne och bankar.

Visst, banka vett i mig skulle behövas,
jag kanske till och med behöver sövas...

Behövas låsas in ett tag,
kanske både du och jag.

Tänka på hur vi ska ha det,
det är ju så här att bara du och jag kan veta det....




Fri vers av Tinisen
Läst 390 gånger
Publicerad 2007-05-11 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tinisen
Tinisen