Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tog mig tillbaka till livet igen!

Försöker glömma, glömma bort det dom gjort mig..
Vill inte det ska få dig att lämna mig..
Jag satt med tabletter i min hand och sprit i den andra..
hade jag svalt tabletterna och tagit några klunkar
så hade jag inte varit här nu..
Vet du vem som fick mig tillbaka till livet?
Det var DU!

Du fick mig att vilja leva igen, du fick mig att må bra,
du fick mig att längta tills nästa dag..
Jag ville bara leva, och leva mer, leva med dig!

Du tog mig tillbaka till livet igen..

Är så otroligt rädd när jag vet att mina sår, mitt förflutna kan ta dig ifrån mig..
Vill inte att nån annan ska få dig..
Önskar dig all lycka i livet och jag önskar jag kan få vara den som får uppgiften att göra dig lycklig! Om jag faller tar du emot mig då?

Om nått händer mig lovar du att skydda mig??
Kan du lova att vara mig trogen??

Jag ska göra allt för dig! aldrig kännt såhär för nån, jag vet att mina känslor är äkta! Jag är kär, så otroligt kär! Jag tror det är en sak till du borde veta...

Jag älskar dig Marcus!




Fri vers av deepblacksoul
Läst 822 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-12 01:22



Bookmark and Share


  lisaan
Jättefin dikt
o du var rädd om kärleken
o vårda den o ta hand om den
och tänk på att kärlek är stark
och kan övervinna allt
ibland kan jobbiga saker föra varandra närmare
för känslor som är äkta kan man inte stoppa
och de är det finaste som finns med äkta känslor
vad det än är
om det är kärlek om det är glädje om det är sorg
om det är rädsla
för alla känslor kommer från hjärtat
och det är det som lär óss leva
jättefint skrivet
kramkram
2007-06-16

  LillSandra
Jättans fin** Tänka att en enda människa kan ändra så fort på ens liv.. ^^ Kram
2007-05-17

  prinscess VIP
vilken fin och varm kärleksförklaring
2007-05-14

  Havsjungfrun
=)..härligt ..du är värd en bra kille..kram
2007-05-12

  Nikolai Jungsin VIP
en stark kärleksförklaring..

Visar att livet är underbart när det är som bäst.
2007-05-12

  Lasseman VIP
Wow! vad glad jag blir av att läsa detta, du som har haft ett så tufft liv..hoppas det vänder nu, och kärlekens vindar smeker ditt vackra ansikte..grattis och kram =)
2007-05-12
  > Nästa text
< Föregående

deepblacksoul
deepblacksoul