Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höststorm

Ljudet av höststormen
uppfyller natten
Den river och sliter
i världen därute
Men genom det brusande
råkalla mörka
går det en sång
från en fiol
Nätter som denna
går inte att sova
för tonerna väcker
det gömda till liv
Man kan bara följa
minnen som rasar
som stormen därute
Sorgen och smärtan
fyller totalt




Fri vers av alikavalika
Läst 390 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-03-08 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika