Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag skriver för slarvigt, men jag har inget annat att säga.................... just nu?


tid för tidsmaskiner och hjärtan som tål stryk

det kvittar om du är på andra sidan jorden
jag vet att du hade bestämt dig innan då åkte

vita lögner sätter spår
som du kanske vet

det är nästintill omöjligt att känna mig vanlig
utan någon intill som är lika aktsam och rädd som jag

det blir trassligt i längden utan din röst i natten
jag slappnar av först när fåglarna börjar sjunga

tomhetskänslan kan äta upp
och den är starkare nu
nu när den hungrar på riktigt




Fri vers av leave
Läst 502 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-17 02:00



Bookmark and Share


  ettjag
känslofyllt, gripande, sorgsen, vacker.. jag kan bara hålla med de andra och applådera!
2007-05-25

  SvaldAvEvigheten
Så sorgsen, vacker!
Även om du nu är slarvig som du säger, så skriver du bra!
2007-05-24

  Nikolai Jungsin VIP
en fångad känsla..

vackert
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

leave