Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara

Jag önskar jag vågade

Sluta vara till lags

Utan bara vara

Äkta vara




Övriga genrer av eva m h
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-19 19:03



Bookmark and Share


  Rachel Roth
en grundläggande önskan om att vara genuint levande...
enkelt och klart formulerat
2007-05-27

  Tosan
Instämmer helt och fullt i din önskan.
2007-05-21

  Marreb
Det är dit vi ska.
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

eva m h