Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att bli poet

 

Konsten att bli poet.

 

Blyertspenna

pappersark

rimlexikon

lyckospark!

>O<




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 566 gånger
Publicerad 2007-05-22 07:20

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    lillapoeten
Har man bara det så blir man en världskänd poet ;)... eller????
2007-05-26

    Bodil Sandberg
Japp...där satt den!!!
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP