Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns för många elaka personer som bara vill hacka på andra ..vara elaka.. såra för ett ögonblick för att tro att de mår bättre då Har läst en hel del mindre begåvade kommentarer av folk som missuppfattat vad detta ställe är.. en poeters tummelplats a


Pajkastning

Pajer
Slungas
Kastas som i retur från avskrädet de lever av

Pajdeg
Kastas av de degigaste
Smutsiga händer skitar ner
Fega hjärtan gömmer sig anonymt

Glasyren är av bittraste avund
fyllningen ditt skit

Tugga och svälg
för du får äta upp det du gör

Vad kan du vara annat än att vara avundsjuk

Bara försöker att
Stjäla våra krafter
Racka på vårt skapande
Vad kan du?
Vad har du att komma med?

Våga hoppa på mig
Våga hoppa på mina vänner

Har du aldrig åkt på en smäll
Kommer du vakna med en skräll

Jag är mannen med verkan bakom mina ord
Bäst att du håller dig jävligt lugn
Annars landar du hårt på vår jord
Med huvudet i din idiotis masugn

Ta på dig en hjälm för här kommer en hammare av renaste själastål




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-05-22 11:35



Bookmark and Share


  nattig
Oj rackarns hi hi! Här har vi en man minsann. Helt rätt. Wow
2007-05-22

  Havsjungfrun
Yes!..det finns alltid ett val..och det är upp till var och en vad man sen väljer..
2007-05-22

  Anna Nickolausson
mycket ilska i dessa rader, men ge de vad de tål för sådana typer förtjänar inte bättre
2007-05-22

  Shininkagemusha
*hiphop ninjaposar*
Helt på din sida.
2007-05-22

  nettizen
Yes!
Underbart! Det var detta jag menade. Tror att vi måste sätta ner foten och skapa debatt för annars kommer bara pajkastningen på sandlådenivån att fortsätta.
Gillar man inte det man läser står det fritt att låta bli att kommentera. DET är att vara en god samhällsmedborgare, inte att låta kluven tunga spotta gift åt alla håll.
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP