Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fast i dig

det gör fortfarande ont att tänka
att se
att känna
men framför allt att veta
veta om allt som hänt


det är som om jag häftade fast mitt hjärta
men en sån
du vet
en sån stor häftpistol
en som man kan skjuta folk på riktigt med
med en sån häftade jag fast mitt hjärta vid dig

nu blir vi kvar här







Fri vers av öppettid
Läst 437 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-22 15:06



Bookmark and Share


    Ti-elina
Oj, nu gick en rysning genom min kropp.
Du lyckas gripa tag i mig och få mig att veta mera.
Tack!
2007-11-05

  swimsus@gmail.com
smärtsamt och återigen bra och klockrena liknelser!
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

öppettid