Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är aldrig en lilja...

Det är aldrig en lilja
aldrig en ros
Bara min stackars vilja
som flög sin kos.

Det är aldrig den blå skyn
aldrig en flygande mås
Bara min förlorade syn
som inte kan återfås.

Det aldrig havet
aldrig vågorna
Alltid överjaget
som startar plågorna.

Vindpusten
blåste
iväg
lusten
låste
mig.




Fri vers av Mimmi17
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-24 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mimmi17