Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstens musik...

Höstens musik spelas av min
kropps instrument.
Det spelas en gammal melodi
som nostalgin till den skänkt.
Toner så tysta, vackra, lena
som smälts samman
av oskuldsfullhet så rena
som du.




Fri vers av Mimmi17
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-05-24 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mimmi17