Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnperiod



regnet föll ner

som en järnvägsbom

i flera dagar satt vi

hukandes

över fuktiga ritpapper

tills åskan kom

och räknade rädslan

i sekunder











































Fri vers av Alfie M
Läst 343 gånger
Publicerad 2007-05-25 02:02



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Väntar än på tåget?

kreativt avslut.
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M