Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan vi nå med våra skottskadade kliv?

Hur lång tid har förflutit?
Klockan är missvisande för dagen.
Hur många visare har du brutit
när vår mötestid är slagen?

Urets siffror är spegelvända
misstagen gör rispor i skedets mätare.
Det var till min tid du skulle anlända
då din nästa skulle stå dig tätare.

När timglasets sand har runnit ur
hur kan vi förmå att nå varandra?
Våra händer utvidgar en stabil mur
tidens vägar kan vi ej vandra
förseningens giriga leda ligger på lur.

I vilken tid har du ditt liv?
Hur ska tiden nå ut till andra?
Hur ska vi med tiden nå varandra
hur kan vi nå?

med våra skottskadade kliv




Fri vers av Mimmi17
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-25 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mimmi17