Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagsfniss

Du skall inte tro att du är något



På lögaredagen
sa pigan i hagen
till drängen, som hon
drog försiktigt i kragen:

oOo

"Om du är förslagen
så tvättar du magen
och då kanske särskilt
de nedre behagen!"

oOo

Men drängen vart tagen
för att bli beslagen
med snusk. Så han svarade
"just härmodagen...

oOo

...när jag var i Skagen
så blev du bedragen!
En dejelig danska blev
i mig betagen."

oOo

Med det blev han dragen
vid näsan den dagen.

Nu går han och mumlar om Jantelagen...

 






Fri vers av © anakreon VIP
Läst 490 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-26 09:49

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Helt underbart ...rim och reson i sprudlande passion - tack så mycket !!!
2007-05-27

    Mr.painter
He he den här va mycket roande o bra skriven
2007-05-26

    lillapoeten
Den var skön den ;D snyggt att du rimmar på samma ord igenom hela texten, applåd ;)
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP