Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fingrars ömsinta dans



ett lugn
över att finna en plats
där masker kan få falla
och naken sårbarhet
inte blir hotfull

dina ord lockar mig dit
ut på okänd mark
för mig ovandrade stigar
ord som visar en värld av frihet

du har en värme som tinar mig
gör mig varm och mjuk
plockar fram en inre fyllighet
sedan länge dold
bakom hårdaste pansar

fingrars dans över min handflata
en smekning obetydlig i det lilla
men stor i sin ömhet
gör mig levande igen




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 503 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-28 12:30



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna
Vackert.... mycket bra.
2008-08-22

  palle
starkt och vackert, men med en spröd och känslig ton! Tjusigt, värt många applåder! Mvh. Palle
2007-12-17

  ulli
\"fingrars dans över min handflata
en smekning obetydlig i det lilla
men stor i sin ömhet
gör mig levande igen\"

Mycket styrka i dina ord. Hoppfullt.
2007-05-28

  Jan Linderoth
MMMMM du smekte nästan med dina fingrar genom den här. \"inre fyllighet!\" vill nästan adoptera orden, men du får behålla dem, En dikt att gå omkring med ett tag! bokmärks
2007-05-28

  Carlita
så vackra och längtansfyllda dina ord är här, mkt bra poetat!
2007-05-28

  prinscess VIP
vacker och ömsint
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare