Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom natt

Kom natt
svep om mig i din svarta slöja
längtan efter dig var lång
Varför skulle du låtas dröja
viska fram din mörka sång.

Kom natt
skyl mina blottade bröst
skydda mig från dagens kyla
Det är ej i ljuset jag finner tröst
utan i ditt sken jag hör ron yla.

Kom natt
täck min brännskadade hud
solen får mig att frysa
Sänd ditt skymnings bud
låt stjärnorna på himlen lysa.

Kom natt
ta med mig till dina oupptäckta trakter
låt mig bevittna dina levnads öden
över mitt födelseland du besitter höga makter
i dina händer vilar livet likväl döden.




Fri vers av Mimmi17
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-05-28 19:47



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
texten får tre violer
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Mimmi17