Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svunna tider

svunna tider
usch jag lider.
vill hällst inte minnas mer

svunna tider själen kvider.
det går inte trycka ner.

svunna tider hjärtat vrider
jag vill ju inte mer det se.

svunna tider tankar strider
undrar vad som med mig sker

svunna tider hela tiden!
jag vill inte tänka mer

svunna tider sluta komma
tankarna är allt för många

svunna tider var snäll försvinn
och kom inte tillbaka någonsin

 svunna tider hämd åt er, det är nått jag alltid ber.




Fri vers av saaana
Läst 367 gånger
Publicerad 2007-05-30 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

saaana