Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje ögonblick är förbundet...

Varje ögonblick är förbundet
med det förflutna
som har sitt uppehälle i vårt omedvetna.
Vi bär vårt förflutna hela tiden med oss.

Varje ögonblick är förbundet
med vilka beslut vi tar
och våra beslut påverkar oss för alltid.
Vi bär våra beslut med oss antigen som befrielser eller bördor.


Våra känslor är förbundna
med det förgångna
och det är våra hjärnor
som bestämmer och avgör.
Vi bär med oss våra känslor
som oss varken lättar
klargör eller
mättar.

Vidare rinner ögonblicken
bär med sig sitt förflutna
På grund av besluten vi tar
förblir våra hjärtan slutna
för vi ej ännu lärt oss att
känslorna måste vara med hjärtat knutna.




Fri vers av Mimmi17
Läst 306 gånger
Publicerad 2007-05-31 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mimmi17