Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Jag längtar
jag längtar oavsett minuter,dagar, år
jag längtar likväl
att trä min saknad på tiden som går
trä på min hungrande själ.

Oberoende dagens ljus eller nattens mörker
om du ej är nära
fortsätter längtan på min sargade
kropp att tära
och när du för gången säger farväl
jag längtar likväl.

Jag längar
efter en kyss på min febriga panna
efter att vara din drottning såväl som din träl
efter en stund att hos dig stanna
och även om du bredvid mig är
längtar, längtar jag likväl.




Fri vers av Mimmi17
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-31 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mimmi17