Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lätta sinnet...



i ett förlorat land
i en glömd dal
i ett litet rum
i en spartansk säng
bredvid ett enkelt bord
under ett fönster utan glas
på en otvättad matta
på ett uråldrigt golv
omslutet av väggar med hål
och under ett läckande tak
ligger en kvinna och tjuter av skratt
ylar och skriker om vartannat
talar till sig själv och svarar högt
varje ord en ständig mening
varje tanke, ett vänligt ord
att tala med tystnaden, säger hon
tystnade och fortsatte
är ensamhet i två faser
först är det tyst
sedan så talar jag...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-03 17:47



Bookmark and Share


    Nattviol
snart har jag slut på
superlativer...
det är som en bild
eller en liten scen du
målar upp..
avskalat
\"ensamhet i två faser\"
... så bra!
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen